منو
منو
سبد خرید

کیس کامپیوتر

کیس کامپیوتر

راهنمای خرید کیس کامپیوتر

زمانی که قصد اسمبل کردن کامپیوتر دارید، پس از خرید قطعات مورد نظر خود باید به سراغ انتخاب کیس بروید. کیس کامپیوتر از چند جهت اهمیت زیادی دارد و باید در انتخاب آن دقت بالایی داشته باشید. می توان گفت که کیس کامپیوتر، ظاهر سیستم شماست و اگر به زیبایی کامپیوتر خود اهمیت می دهید، باید یک مدل خوش ظاهر و جذاب را انتخاب کنید. همچنین کیس باید دارای استحکام کافی و ساختار درونی مناسب برای نگهداری قطعات کامپیوتر باشد و تا حد امکان از لرزش قطعات (به خصوص هارد و مادربرد) در هنگام ضربه خوردن جلوگیری کند. ساختار بدنه کیس نیز باید به گونه ای باشد که حرارت به راحتی از آن خارج شود. در این بخش قصد داریم تا ویژگی های یک کیس خوب را با هم مرور کنیم تا در هنگام خرید این محصول کار آسان تری در پیش داشته باشید. در انتها نیز بهترین برندهای کیس را به شما معرفی می کنیم. پس تا انتهای این بخش با ما همراه باشید.

انواع کیس کامپیوتر

پیش از اقدام به خرید کیس، ابتدا باید نوع کاربری سیستم خود را مد نظر قرار دهید. از لحاظ نوع کاربری می توان کیس های موجود در بازار را به دسته بندی های کلی زیر تقسیم کرد:

  • کیس کامپیوتر اداری

همان طور که از نام این دسته بندی مشخص است، این نوع کیس ها برای راه اندازی یک کامپیوتر اداری کاربرد دارد. از آنجایی که در ادارات، شرکت ها و سازمان ها معمولاً از سیستم هایی با قدرت عملکرد معمولی و متوسط استفاده می شود، یک کیس اداری عموماً پیچیدگی خاصی ندارد و به شکلی ساده طراحی شده است. به طور کلی می توان کیس های Mid-Tower را برای راه اندازی سیستم های اداری مناسب دانست.

  • کیس کامپیوتر خانگی

این دسته از کیس های کامپیوتر نیز همردیف مدل های اداری قرار دارند و برای مصارف روزمره کاربران خانگی طراحی شده اند. معمولاً کیس خانگی از تعداد پورت های نسبتاً کم برخوردار است و ابعاد آن برای مادربردهای ATX مناسب است. با این حال اگر به طور حرفه ای به کار طراحی در منزل اشتغال دارید، باید کیسی تهیه کنید که امکان نصب کارت گرافیک های بزرگ در آن وجود داشته باشد.

  • کیس کامپیوتر گیمینگ

اغلب مدل های کیس گیمینگ از طراحی ظاهری جذاب و هیجان انگیزی برخوردارند و از نورپردازی RGB پشتیبانی می کنند. این کیس ها به گونه ای طراحی شده اند تا بتوان کارت گرافیک های قدرتمند را درون آنها نصب کرد. همچنین کیس گیمینگ معمولاً از جایگاه فن بیشتری نسبت به مدل های اداری و خانگی بهره می برد و برخی مدل های آن با خنک کننده های مایع نیز سازگاری دارند.

ابعاد کیس کامپیوتر

پس از مشخص کردن نوع کاربری کامپیوتر مورد نظر خود، باید کیسی را انتخاب کنید که ابعاد آن با نیازهای شما همخوانی داشته باشد. به طور کلی کیس کامپیوتر از لحاظ ابعاد با استانداردهای مختلفی عرضه شده است که اگر با آنها آشنایی داشته باشید، کارتان برای انتخاب مدل مناسب بسیار راحت خواهد بود. در ادامه این استانداردها را به شما معرفی می کنیم.

  • کیس کامپیوتر Small Form Factor

این محصولات که با نام های «کیس SFF» یا «مینی کیس» هم شناخته می شوند، کوچکترین نوع کیس هستند و بیشتر برای راه اندازی مینی کامپیوتر کاربرد دارند. اگر می خواهید تا کامپیوتر شما کمترین فضای ممکن را اشغال کند، باید به سراغ این کیس ها بروید. لازم به ذکر است که در کیس های SFF باید از مانیتور Mini-ITX استفاده شود.

  • کیس Mini Tower

کیس کامپیوتر Mini Tower از مادربردهای Micro ATX و ITX پشتیبانی می کند و ابعاد نسبتاً کوچکی دارد. توجه داشته باشید که ابعاد این نوع کیس به گونه ای نیست که بتوان از کارت گرافیک های رده بالا در آن استفاده کرد. در مجموع می توان خرید این نوع کیس را برای کسانی که قصد راه اندازی یک کامپیوتر اداری ساده یا یک سیستم حسابداری دارند، مناسب دانست.

  • کیس Mid Tower

این کیس ها ابعاد متوسطی دارند و می توان آنها را رایج ترین مدل های موجود در بازار دانست. بسیاری از کامپیوترهای اداری و خانگی از یک کیس Mid-Tower بهره می برند. حتی می توان بر روی این کیس ها برای راه اندازی یک کامپیوتر گیمینگ میان رده و ارزان قیمت هم حساب باز کرد. لازم به ذکر است که کیس کامپیوتر Mid Tower از مادربردهای ATX پشتیبانی می کند.

  • کیس Full Tower

اگر قصد راه اندازی یک سیستم گیمینگ با کارت گرافیک های رده بالا دارید، بهتر است به سراغ کیس کامپیوتر Full Tower بروید. این کیس ها بدنه بزرگی دارند و از فضای کافی برای نصب خنک کننده های قدرتمند مایع و بادی بهره می برند. شما می توانید از انواع مادربردهای ATX، EATX و دیگر فرم فاکتورها در این کیس ها استفاده کنید.

جنس بدنه کیس

پس از ابعاد، معیار دیگری که در هنگام خرید کیس کامپیوتر باید به آن توجه داشته باشید جنس بدنه آن است. کیس های نامرغوب و بی کیفیت نه تنها طول عمر پایینی دارند، بلکه از قطعات داخلی کامپیوتر در برابر آسیب های احتمالی به خوبی مراقبت نمی کنند. به این ترتیب ممکن است با یک ضربه ساده، مادربرد سیستم صدمه ببیند و مجبور به صرف هزینه های هنگفت شوید!

به طور کلی در ساخت بدنه داخلی اغلب کیس های کامپیوتر از ورق استیل ضد زنگ استفاده می شود. چیزی که در اینجا اهمیت دارد، ضخامت ورق های به کار رفته در آن است. هر چه این ورق ها ضخیم تر باشند، کیس شما استحکام بالاتری خواهد داشت و در برابر ضربه مقاوم تر خواهد بود. لازم به ذکر است که بدنه بیرونی اکثر کیس ها نیز از پلاستیک سخت و فشرده ساخته شده است. همچنین پنل کناری برخی از مدل های گیمینگ معمولاً از شیشه یا طلق شفاف ساخته می شود تا قطعات داخلی کیس و نورپردازی آنها از بیرون دیده شود. در کل در زمان خریدن کیس، حتماً جنس بدنه های داخلی و بیرونی آن را مورد توجه قرار دهید.

تعداد جایگاه فن کیس

قطعاتی مانند سی پی یو و کارت گرافیک که وظیفه اجرای پردازش ها و محاسبات را بر عهده دارند، به دلیل حجم کاری بالا از خود حرارت تولید می کنند. کیس کامپیوتر شما باید از ساختار مناسب برای دفع این حرارت برخوردار باشد؛ در غیر این صورت قطعات داخلی آن ممکن است با آسیب های جدی مواجه شوند. در این بین باید به دو نکته توجه داشته باشید: یکی تعداد فن از پیش نصب شده در کیس و دیگری تعداد جایگاه برای نصب فن.

تقریباً تمامی کیس ها حداقل یک فن از پیش نصب شده دارند. این فن معمولاً در کیس های اداری دارای ابعاد 90 میلی متر و در کیس های گیمینگ دارای ابعاد 120 میلی متر است. با این حال اغلب کیس های موجود در بازار دارای تعدادی جایگاه برای نصب فن هم هستند. به این ترتیب شما می توانید با خرید فن کیس و نصب آنها در این جایگاه ها، سیستم خنک سازی کامپیوتر خود را ارتقا دهید. لازم به ذکر است که این جایگاه ها می توانند در پنل های جلویی، بالایی و حتی پایینی کیس تعبیه شده باشند. از آنجایی که قطعات کامپیوتر گیمینگ دمای بیشتری از خود تولید می کنند، کیس کامپیوتر مخصوص بازی در مقایسه با مدل های اداری/ خانگی دارای جایگاه فن بیشتری است. ضمن اینکه این کیس ها از فن های RGB هم پشتیبانی می کنند تا بتوانید یک سیستم جذاب و هیجان انگیز را راه اندازی کنید!

نکات مهم فضای داخلی کیس

پس از آشنایی با مشخصات ظاهری و فیزیکی کیس کامپیوتر، به مشخصات فضای داخلی آن می رسیم. مهم ترین این مشخصات را می توان شامل موارد زیر دانست:

  • تعداد جایگاه نصب حافظه ذخیره سازی کیس

تمامی کیس های بازار دارای جایگاه برای نصب حافظه ذخیره سازی هستند، اما تعداد این جایگاه ها در مدل های مختلف ممکن است با هم متفاوت باشد. این جایگاه ها شامل سینی درایو 2.5 اینچی و 3.5 اینچی می شوند که متناسب با فرم فاکتور حافظه های ذخیره سازی خود می توانید از آنها استفاده کنید. توجه داشته باشید که از سینی درایو 3.5 اینچ می توانید یا برای نصب هارد دیسک یا برای نصب حافظه SSD استفاده نمایید. لازم به ذکر است که بسیاری از کیس ها دارای سینی درایو 5.25 اینچ نیز هستند که برای نصب دی وی دی رایتر کاربرد دارد. البته در کیس های مدرن و حرفه ای، فضای نصب DVD رایتر وجود ندارد.

  • جایگاه نصب پاور در کیس

در کیس های قدیمی تر، جایگاه نصب پاور در قسمت بالایی کیس بود. اما در مدل های جدیدتر این جایگاه به قسمت پایینی آن منتقل شده است. دلیل این موضوع این است که منبع تغذیه های جدیدتر وزن بیشتری دارند و بهتر است تا به سطح زمین نزدیک تر باشند. در هنگام خرید کیس به توان مصرفی پاورهای سازگار با آن توجه داشته باشید.

  • جایگاه نصب کارت گرافیک و فن سی پی یو

یکی از نکات چالش برانگیز خرید کیس کامپیوتر، فضای نصب کارت گرافیک و فن سی پی یو است. کارت گرافیک های رده بالا (مثلاً سری های RTX 30 یا RTX 40) طول بیشتری از مدل های قدیمی تر دارند و تعداد اسلات بالاتری را اشغال می کنند. اگر کیس شما کوچک باشد، نمی توانید این کارت گرافیک ها را در آن نصب کنید. همچنین فن های سی پی یوی قدرتمند از مدل های معمولی ارتفاع بیشتری دارند و کیس شما باید از فضای کافی برای نصب آنها برخوردار باشد. پس حتماً قبل از انتخاب کیس، فیلدهای مربوط به «حداکثر طول کارت گرافیک» و «حداکثر ارتفاع فن پردازنده» را در جدول مشخصات فنی آن چک کنید.

پورت های کیس

اگر کیس کامپیوتر شما به پورت های کافی و پر سرعت مجهز نباشد، در زمان اتصال لوازم جانبی به کامپیوتر با مشکل مواجه خواهید شد. پس این مورد را هم باید به دقت مورد بررسی قرار دهید. از جمله پورت های رایج و ضروری که بهتر است کیس مورد نظر شما حتماً به آنها مجهز باشد می توان به USB 3.0، USB 2.0 و جک هدفون و میکروفون اشاره کرد. در بسیاری از مدل ها، این پورت ها در پنل جلویی تعبیه شده تا دسترسی به آنها برای کاربر راحت باشد.

قیمت انواع کیس

تمام مواردی که در بالا به آنها اشاره کردیم، بر روی قیمت کیس تأثیر گذارند و تفاوت مدل های متنوع موجود در بازار را با یکدیگر مشخص می کنند. از سایر این فاکتورها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مجهز بودن به نمایشگر
  • پشتیبانی از قابلیت های Cross Fire و SLI (جهت نصب چند کارت گرافیک به طور هم زمان)
  • تعداد اسلات های توسعه
  • مجهز بودن به فیلتر گرد و غبار
  • امکان تنظیم سرعت گردش فن ها با سوئیچ اختصاصی
  • بهره بردن از دستگیره حمل

بهترین برندهای کیس

پس از آشنایی با مشخصات کلیدی، حالا نوبت به انتخاب برند کیس رسیده است! خوشبختانه برندهای معتبر و شناخته شده ای در بازار حضور دارند که می توانید به محصولات آنها اعتماد کامل داشته باشید. در لیست زیر برخی از این برندها را مشاهده می کنید. با کلیک بر روی نام هر یک از این برندها، به صفحه محصولات آن برند در سایت ما هدایت خواهید شد.

باید به این نکته هم اشاره کنیم که اگر می خواهید در زمان خود صرفه جویی کنید یا نگران عدم سازگاری قطعات کامپیوتر با کیس هستید، می توانید نسبت به خرید کیس اسمبل شده اقدام کنید. این محصول که با نام «کامپیوتر آماده» هم شناخته می شود، به طور پیش فرض دارای قطعات داخلی است.

خرید انواع کیس کامپیوتر با قیمت مناسب

شما می توانید انواع کیس اداری، خانگی و گیمینگ را با بهترین قیمت از شرکت ایده برتر پارسیان خاورمیانه تهیه کنید. شرکت ما با سابقه ای طولانی در زمینه فروش عمده قطعات کامپیوتر از جمله کیس، آماده ارائه خدمات به کاربران خانگی، ادارات، شرکت ها و سازمان های خصوصی و دولتی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه می توانید با شماره 73027-021 تماس بگیرید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید. همچنین می توانید برای خرید اینترنتی انواع کیس کامپیوتر از امکانات وب سایت ایده برتر پارسیان با نماد اعتماد الکترونیکی 5 ستاره استفاده کنید. مجموعه EBP با فراهم آوردن امکاناتی مانند ضمانت اصالت کالا، گزینه پرداخت در محل، ارائه کالا با گارانتی معتبر، ارسال سریع و به موقع سفارش ها و پشتیبانی 24 ساعته کارشناسان تجربه ای شیرین و به یاد ماندنی از خرید اینترنتی را برای شما به ارمغان می آورد.

کیس کامپیوتر مستر تک Master Tech S500 کیس کامپیوتر مستر تک Master Tech S500
جدید
نمايش 1 تا 15 از 59 (4 صفحه)
این کالا به این تعداد موجود نیست.
لطفاً مشخصات خود را وارد کنید تا در صورت موجود شدن کالا شما را مطلع سازیم.
نام و نام خانوادگی
ایمیل
شماره موبایل
توضیحات