امروزه صنعت به حدی پیشرفت کرده است که غالبا نیاز به وجود دستگاهی با قدرت پردازش حجم زیادی از داده ها با سرعت و دقت بالا، احساس می شود.
بر این اساس در سال 2014 تحقیقی صورت گرفت که در آن جنبه های مورد نیاز استفاده از سوپرکامپیوترها پرداخته شد.
آشنایی با کاربرد سوپر کامپیوترها
در ادامه به آشنایی با کاربرد سوپر کامپیوترها می پردازیم. جنرال الکتریک یکی از شرکت های پیشرو در صنعت هوافضا است که با استفاده از سوپرکامپیوترها و با همکاری آزمایشگاه Oak Ridge در آمریکا به صورت کاملا پیشرفته و تخصصی، شبیه ساز موتورهای جت تولید می کند.
این عملیات شبیه سازی به شرکت جنرال الکتریک امکان می دهد که همواره کارایی موتورهای جت خود را بهبود بخشیده و گسترش دهد.
دومین زمینه کاربرد ابررایانه ها که در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفت مربوط به آزمایشگاه Lawrence Livermore می باشد.
دانشمندان این آزمایشگاه نیز به صورت تخصصی از سوپرکامپیوتر استفاده می کردند. آنان در حقیقت برای توسعه تکنیک جدیدی برای جمع آوری داده های مربوط به زیر دریا سوپر کامپیوترها را به کار می بردند.
این کار کمک زیادی به صنعت نفت و گاز امریکا کرده است. زیرا دانشمندان توانستند از این طریق ذخایر نفتی جدیدی را در اطراف کشور خود بیابند.
علاوه بر اینها، شرکت بوئینگ نیز به صورت ویژه و تخصصی از ابر رایانه ها بهره برده است. مهندسان این شرکت به وسیله سوپرکامپیوتر توانستند شبیه ساز های پرواز را طراحی کرده و از این طریق به طراحی آیرودینامیکی بهتری دست پیدا کنند.
از دیگر کاربرد ابر رایانه ها در مراکز مهم و استراتژیک در جهان، می توان از مراکز کنترل بیماری و دانشگاه کرنل نام برد.
محققان این مراکز با همکاری یکدیگر و بهره گیری از یک ابر کامپیوتر موفق به ساخت یک مدل از ویروس هپاتیت C، و با جزئیات دقیق و فراوان شدند.
همچنین بهره گیری از سیستم های کامپیوتری قدرتمند، روشی را ابداع کردند که می توانست هپاتیت را به طور کامل درمان کند و یا این بیماری را به میزان بسیار زیادی بهبود بخشد.
در بخش بعد، سایر کاربرد های سوپرکامپیوترها را بیان می کنیم.
منبع: makeuseof