در ادامه پرداختن به این موضوع که چگونه گوگل کروم باعث شده که کاربران شیوه های جدیدی را برای جستجو در وب به کارگیرند، باید بگوییم که یکی دیگر از ویژگی های منحصر به فرد مرورگر گوگل کروم، که آن را محبوب کاربران کرده این است که آزاردهنده بودن فضای وب را تا حد زیادی کاهش داده است.
گوگل کروم چگونه نحوه وب گردی ما را تغییر داده است
اگر به خاطر داشته باشید، چند سال گذشته فضای وب شکل متفاوتی داشت. مثلا پخش خودکار ویدئوها و عدم امکان قطع کردن صدای آن ها بیشتر اوقات در کار افراد اختلال ایجاد می کرد.
بیشتر اوقات کاربران حتی نمی توانستند بفهمند که صدای در حال پخش مربوط به کدام تب است. اما اکنون گوگل کروم به شما این امکان را می دهد که در صورت پلی شدن خودکار ویدئوها، آن ها را بی صدا کنید یا پخش آن ها را متوقف نمایید.
یکی دیگر از اتفاقات ناخوشایند که در زمان وب گردی می تواند اعصاب کاربران را به هم بریزد، تبلیغات Pop-up یا آیکون هایی است که باعث می شود با کلیک کردن کاربر، ناخواسته یک صفحه جدید باز شود.
گوگل برای حل این مشکل، راه حل خوبی در نظر گرفته است. گوگل در یک بازه 30 روزه به وب سایت های مختلف فرصت می دهد که تا استانداردهای خاصی را رعایت کنند.
در غیر این صورت در پایان 30 روز، گوگل کروم این تبلیغات آزاردهنده و وقت گیر را به طور خودکار بلاک می کند.
در پایان جالب است بدانید که گوگل کروم، اولین مرورگری است که به سیستم عامل تبدیل شد.
در حال حاضر سیستم عامل کروم Chrome OS بر روی کروم بوک ها نصب شده و به کاربران عرضه می شود.
این اتفاق تا کنون در مورد سایر مرورگرها مثل فایرفاکس، سافاری، اپرا یا اینترنت اکسپرورر رخ نداده است.
طبق آمار، کروم بوک های مجهز به Chrome OS مورد استقبال کاربران قرار گرفته اند به طوری که تا پایان سال 2017 میلادی، 60 درصد از تمام دستگاه های موبایلی در مدارس k-12 ایالات متحده آمریکا را به خود اختصاص داده اند.
منبع: gizmodo