قصد ما یاد دادن اسمبل کردن یا سرهم کردن یک کامپیوتر ارزان قیمت با خرید قطعه از بازار است. چون همان طور که می دانید اسمبل کردن مقرون به صرفه تر و ارزان تر از خرید کیس کامل است. برای اسمبل كردن قطعات كامپيوتر مقاله ی چگونه اسمبل کنیم؟ را برای شما
تدارک دیده ایم.
مقدمات لازم برای اسمبل کردن
در ابتدا شما باید قطعه ی مناسب برای کیس خود را فراهم کنید. سپس شروع به نصب کردن قطعات میکنیم و در مرحله بعد به سراغ عیب یابی و راه اندازی سیستم می پردازیم.
مراحل اسمبل کردن
1. ابتدا مادربرد را از جعبه در می آوریم و بعد روی سطحی که باعث ساییدگی و خوردگی در پشت آن نشود، قرار می دهیم.
2. هر رم را در اسلات مخصوص به خود جا می زنیم و از قرارگیری کامل آن اطمینان حاصل میکنیم.
3. سی پی یو را طبق دستور العمل در مکان موردنظر خود روی مادربرد قرار میدهیم.
4. الان می توان قطعه ی مادربرد را در کیس قرار داد و پیچ های آن را بست البته لازم به ذکر است که در برخی از کیس ها باید مادربرد را ابتدا داخل کیس ببندیم و بعد سی پی یو و رم را داخل آن قرار دهیم.
5. بعد از تکمیل مادبرد، پاور را در کیس با پیچ می بندیم و سیم های آن را طوری قرار می دهیم که هنگام برقراری اتصال با مادربرد مشکلی پیش نیاید.(سیم ها باید حتما در جای صحیح روی مادربرد قرار بگیرند)
6. هارد را هم مانند سایر قطعات در جای مخصوص به خود قرار می دهیم و سیم ها را به ماردبرد وصل می کنیم.
7. درایو دیسک را در مکان خود پیچ می کنیم و پس از نصب قطعات دیگر و امتحان اتصال انها، کیس را به سمت بغل خوابانده و برای روشن کردن آماده میکنیم.
8. هنگامی که از مطمئن شدیم که همه اتصالات درست کار می کند با خیال راحت سیستم را روشن می کنیم و به قسمت بایوس رفته و تنظیمات موردنظر را انجام می دهیم و کیس را برای نصب سیستم عامل آماده میکنیم.
ضمنا عدم اتصال و عیب یابی قطعات در این مرحله صورت میگیرد که باید پس از اینکه مطمئن شدیم تمامی قطعات درست کار میکنند به سراغ نصب سیستم عامل می رویم .