در دو بخش قبلی، ویژگی ها و قابلیت های سه کنسول های بازی پرطرفدار را بررسی کردیم و بازی هایی که هر یک پشتیبانی می کنند را مرور کردیم. اکنون می خواهیم به مقایسه کنسول های بازی از لحاظ مشخصات فنی و سخت افزاری بپردازیم:
برای توضیح بیشتر باید بگوییم که انعطاف پذیری کنسول بازی سوئیچ نسبت به قدرت گرافیکی آن برتری دارد. سوئیچ دارای یک ورژن خاص از پردازنده تگرا Tegra است که توسط شرکت Nvidia تولید شده است. طبق اعلام انویدیا پردازنده به کار رفته در کنسول سوئیچ، مشابه با کارت گرافیک های برتر GeForce ساخته شده است. کنسول بازی switch به یک نمایشگر 6.2 اینچی مجهز است که تصاویر بازی را با رزولوشن 1280*720 پیکسل نشان می دهد. به علاوه در صورت متصل کردن آن به تلویزیون می توانید تصاویر بازی را با وضوح 1080p دریافت کنید. از دیگر قابلیت های کنسول نینتندو سوئیچ می توان به 32 گیگابایت حافظه داخی آن اشاره کرد. همچنین امکان افزایش حافظه از طریق کارت حافظه microSD وجود دارد. دوام باتری این دستگاه بین 3 تا 6 ساعت می باشد و شارژ آن از طریق پورت USB C انجام می شود. علاوه بر اینها Nintendo Switch به شما این امکان را می دهد که در حین بازی ویدئو ضبط کنید و از صفحه بازی خود اسکرین شات بگیرید.
بررسی، مقایسه و خرید کنسول بازی
در ادامه بررسی، مقایسه و خرید کنسول بازی به ویژگی های ایکس باکس وان و پلی استیشن 4 می پردازیم. این دو کنسول حاوی کارت گرافیک AMD و حافظه رم 8 گیگا بایتی هستند و به همین دلیل سخت افزار بسیار قوی تری نسبت به سوئیچ دارند. حافظه این کنسول ها در ارزان ترین نوع هم از 500 گیگابایت کمتر نخواهد بود. البته امکان استفاده از هارد اکسترنال را نباید از قلم انداخت. شاید بتوان گفت که Xbox One X قدرتمندترین کنسول بازی است که در بازار وجود دارد. این کنسول قابلیت پخش بسیاری از بازی ها را با وضوح 4K واقعی دارد. در مقابل PS4 تا این حد قدرتمند نیست. با این حال امکان انجام بازی های مختلفی را با وضوح 4K برای کاربران ایجاد می کند.