تماس های تصویری در نسخه رایگان اپلیکیشن Zoom اکنون از تولید خودکار کپشن پشتیبانی می کنند. تا پیش از این، ویژگی یاد شده فقط در نسخه های پولی این اپلیکیشن در دسترس بود و کاربران برای استفاده از آن باید هزینه ای را برای خرید اشتراک پرداخت می کردند یا نسبت به نصب اپلیکیشن های جداگانه اقدام می کردند. اما اکنون این ویژگی به صورت رایگان در تمامی نسخه های Zoom در دسترس است. ویژگی تولید خودکار کپشن که از آن تحت عنوان ترنسکریپشن زنده نیز یاد می شود، در حال حاضر تنها برای زبان انگلیسی قابل استفاده است. شرکت Zoom برنامه دارد تا این ویژگی را توسعه داده و آن را برای سایر زبان ها نیز در آینده ای نزدیک ارائه دهد.

تولید خودکار کپشن در تماس های تصویری در نسخه رایگان اپلیکیشن Zoom فعال شد

شرکت Zoom در مطلبی که به تازگی بر روی وب سایت رسمی خود منتشر کرده، عنوان کرده است:

«این برای ما اهمیت زیادی دارد که تمامی کاربران بتوانند به راحتی از طریق اپلیکیشن Zoom با یکدیگر تماس برقرار کرده و ارتباط پیدا کنند. منظور از «تمامی کاربران» افراد دارای محدودیت های جسمی و افراد ناشنوا نیز می شود. این موضوع بدون ابزارهای مناسب امکان پذیر نیست و این گونه افراد امکان برقراری تماس تصویری کامل را نخواهند داشت. چرا که صدای طرف مقابل را متوجه نمی شوند».

ویژگی تولید اتوماتیک کپشن در واقع از صحبت هایی که دو طرف تماس مطرح می کنند، یک زیرنویس تهیه کرده و آن را با حروف متنی بر روی صفحه به نمایش در می آورد. به این ترتیب افراد ناشنوا نیز به راحتی می توانند از صحبت های طرف مقابل مطلع شوند. همچنین این ویژگی در وبینارها هم کارایی بالایی دارد و تمامی مطالب عنوان شده را برای تمامی کاربران در دسترس قرار می دهد. این ویژگی کارایی دیگری هم دارد: اگر در حین تماس تصویری، به دلیل نویز یا هر دلیل دیگری دریافت صدا با اختلال مواجه شود، شما می توانید از طریق زیرنویس متنی از صحبت ها مطلع شوید. به این ترتیب هیچ یک از صحبت ها حین تماس از دست نمی رود.

همان طور که اشاره شد، تا پیش از این تولید اتوماتیک کپشن فقط در نسخه های پولی اپلیکیشن Zoom در دسترس بود. این مسئله انتقادات زیادی را به این شرکت وارد کرده بود و در نشریات معتبری همچون واشنگتن پست عنوان شده بود که این شرکت نسبت به افراد دارای معلولیت و افراد ناشنوا بی توجه است و به نوعی میان افراد سالم و ناشنوا تبعیض قائل می شود. این مسائل بر روی اضافه شدن این ویژگی به نسخه رایگان Zoom بی تأثیر نبوده است.

شرکت Zoom اعلام کرده است که علاوه بر ویژگی یاد شده، امکانات دیگری نیز به نسخه رایگان اپلیکیشن خود اضافه کرده است. به عنوان مثال اگر گوینده مطلب بخشی از صحبت خود را با تأکید بیان کند، آن بخش در متن زیرنویس به صورت برجسته نمایش داده می شود. سایر این ویژگی های جدید شامل امکان استفاده از کیبورد، پشتیبانی از اسکرین ریدر و ارائه زیرنویس از وویس میل می شود. لازم به ذکر است که اپلیکیشن Zoom از نرم افزارهای زیرنویس ساز جداگانه و قابلیت زیرنویس دستی نیز پشتیبانی می کند.

منبع: windowscentral